Recycling

AGR Recycling verwerkt puinafval dat vrijkomt bij het bouwen, renoveren en slopen van gebouwen, bouwwerken en wegenbouw. Dit kan dagelijks gestort worden op onze locatie aan de Klaverakker 6 te Schoonebeek.

Door de jarenlange ervaring in de recyclingbranche hebben wij veel kennis opgedaan waarmee we u in praktische zin van dienst kunnen zijn. Geen afval blijft onbenut, omdat overal een nieuwe bestemming voor wordt gevonden.

Puin

Onder puin vallen alle steenhoudende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk en betonconstructies. Het aangeboden puinafval dient vrij te zijn van andere afvalsoorten, puin vervuild met bijvoorbeeld teer, olie, grond of asbest wordt niet geaccepteerd.

Asfalt

Uw oude asfalt is een grondstof voor nieuw asfalt. Asfalt dat geen teer bevat, is na breken zelfs direct geschikt voor de productie van nieuw asfalt. AGR verwerkt schoon freesasfalt. Wij verzorgen de op- en overslag op onze locaties in Drenthe.

Beton

Onder beton valt het materiaal afkomstig van gesloopte betonconstructies. Het aangeboden betonafval dient vrij te zijn van andere afvalsoorten, betonpuin vervuild met bijvoorbeeld teer, olie, grond of asbest wordt niet geaccepteerd.
Het moet gewoon goed!

Wij zijn een veelomvattend bedrijf actief op verschillende werkgebieden. Wij maken onderdeel uit van een kluster aan bedrijven die zich inzetten voor onze klanten.

Met onze meer dan 30 jaar ervaring, weten wij bij AGR B.V. heel goed wat er nodig is om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren.

VIDEO PRESENTATIE

Onze verantwoordelijkheid

U kunt bij AGR grondstoffen & recycling terecht voor als uw puinafval dat vrijkomt bij het bouwen, renoveren en slopen van gebouwen, bouwwerken en wegenbouw en voor granulaat met Komo certificaat.

Onze aanpak
Met onze meer dan 30 jaar ervaring, weten wij bij AGR B.V. heel goed wat er nodig is om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren.
Lees meer
Modern materiaal
Om aan de KOMO certificering te kunnen blijven voldoen, zorgen wij er altijd voor dat wij ons materiaal op orde hebben.
Samenwerken
Voor is samenwerken een belangrijk onderdeel van onze filosofie. Zowel binnen het team als met onze klanten en transport partners.
Read More